Gaspatxo diferent.
Posem pa sec a remull amb aigua. A part, fregim les puntes d’ espàrrecs verds. Retirem els espàrrecs i amb el mateix oli fregim un ou o més ,segons la quantitat del pa, jo per dos racions n’he posat un.
Escorrem el pa i li afegim l ‘ou amb oli de fregir-lo.  Ho barregem amb la batedora li afegim sal i l’aigua al gust, si us agrada més clar o mes espés. Se serveix amb els espàrrecs a sobre.

Està boníssim,de veritat.A part de lo fácil que és ,és un altra opció per aprofitar el pa sec.
Salut .Fins la propera
Araceli

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s